Coronavirus : update over de situatie

! Het laatste nieuws staan hier !

Als u de evolutie van het aantal gevallen in de wereld wilt volgen, is dat ofwel op de site worldmeter of gisanddata.

De prioriteit van MisterFly is om de veiligheid van zijn klanten te verzekeren. Sinds de verschijning van het coronavirus (Covid-19), evalueert en volgt MisterFly permanent de evolutie van de situatie in nauwe samenwerking met de representatieve instanties van het beroep (UPAV, VVR en ABTO) en de Belgische overheid (FOD Economie, Volksgezondheid en Buitenlandse Zaken).

Het Belgische Ministerie van Buitenlandse Zaken deelt mee: Voor reizen naar China of naar gebieden die getroffen worden door het coronavirus, is het sterk aanbevolen om het reisadvies van de FOD Buitenlandse Zaken en de website van de FOD Economie te raadplegen met betrekking tot de gevolgen van het coronavirus voor reizigers.
Afgezien van de betrokken landen/gebieden, zijn er tot nu toe geen aanvullende aanbevelingen gedaan door de representatieve beroepsorganisaties (ABTO, UPAV en VVR), ter info:
  • Een eventueel uitstel van de reis onder voorwaarde voor toekomstige vertrekken, waarbij in geval van extra kosten, het tariefverschil (o.a. het luchtvaarttarief) ten laste is van de klant. 
  • Voor annulerings- en wijzigingsverzoeken gelden de algemene verkoopsvoorwaarden.
Alleen voor reserveringen van vliegtickets passen wij de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappijen als volgt toe:
Ons hele team staat tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden, via chat, telefonisch op 00 32 2 767 69 90 of per e-mail via het online formulier.    
Uw klantenservice.