Hoe werkt de FLYR prijsvoorspelling?

De prijzen voor vluchten wijzigen voortdurend en dat is vaak frustrerend voor reizigers (That's you!). MisterFly heeft daarom besloten om dit probleem op te lossen met behulp van FLYR technologie. Deze technologie voorspelt de prijs van een vlucht op basis van upstream analyses en het bestuderen van miljoenen stukjes data. Dankzij deze nieuwe technologie kan je gemakkelijk te weten komen wanneer je het best je tickets koopt. You're in charge!

FLYR technologie is een handige tool die helpt bij het maken van beslissingen. De reiziger krijgt informatie over de prijs van het ticket: Moet ik nu kopen of wachten op een betere prijs? Is deze prijs een goede deal of niet?

De voorspellingen van FLYR zijn erg nauwkeurig en helpen bij het vinden van de beste prijs. Het is wel belangrijk dat je niet vergeet dat voorspellingen natuurlijk beperkt zijn en dat geen enkele voorspelling 100% nauwkeurig is, een beetje zoals bij weersvoorspellingen. Het is ook belangrijk om weten dat één voorspelling een verschillende betekenis kan hebben voor verschillende reizigers. Het kan ook verschillen naargelang de reisplannen. Als jouw reisdata niet flexibel zijn, wil je misschien wel meteen boeken, ongeacht de prijs. Zelfs wanneer de prijs de komende dagen waarschijnlijk nog zal zakken.

Het kan ook zo zijn dat er geen voorspellingen beschikbaar zijn voor bepaalde vluchten. De reden hiervoor, is dat sommige vluchtroutes voor een langere periode geanalyseerd moeten worden voordat de FLYR technologie de dynamiek ervan begrijpt en dus nauwkeurige voorspellingen kan doen. In zulke gevallen kiest MisterFly ervoor om geen voorspellingen vrij te geven, zodat het hoge niveau van nauwkeurigheid gegarandeerd blijft.