Mijn reis is inclusief trein/bus. Hoe werkt dat?

Ben jij zo'n avonturier (of koopjesjager) en heb je een ticket op de kop getikt waarbij je een gedeelte van je reis met de trein of bus aflegt? Bekijk dan hieronder onze tips om dit zo makkelijk mogelijk te laten verlopen.Timing is everything!

  • Als je de trein vanuit Frankrijk neemt;

Ga dan naar 1 uur voor vertrek naar de ‘TGV AIR’ counter in het SNCF station. Vergeet zeker je e-ticket niet, zodat je je treinticket af kan halen met daarop het nummer van de wagon en je zitplaats.

●      Als je de Thalys neemt:

Ga dan naar 1 uur voor vertrek naar de ‘Thalys’ counter in station. Vergeet zeker je e-ticket niet zodat je je treinticket af kan halen met daarop het nummer van de wagon en je zitplaats.

●      Als je de bus van Straatsburg naar Frankfurt neemt:

Ga dan 1 uur voor vertrek naar het volgende adres: 3, Boulevard de Metz  67000 Strasbourg (in de buurt van het SNCF station).

●      Als je de bus van Ottawa naar Montreal neemt:

Ga dan 1 uur voor vertrek naar het volgend adres: Ottawa Train Station - VIA Rail200, chemin Tremblay, in het oosten van het stadscentrum in de buurt van de Riverside Drive afrit van snelweg 417.

●      Als je de bus van Abu Dhabi naar Dubai neemt:

Ga dan 1 uur voor vertrek naar het volgendr adres: Busstation voor Etihad Airways, Chelsea Tower, Zayed Road (in de buurt van de Mashreq Bank) in Dubai.