Hoe kan ik jullie bereiken?

Wij Beneluxers staan erom bekend dat we veeltalig zijn. Maar als we eerlijk zijn, is het toch het fijnst als je in je moerstaal geholpen kunt worden, toch? Daarom heeft MisterFly medewerkers die je in je eigen taal kunnen helpen. Lekker makkelijk en wel zo duidelijk. Geen taalbarrières of Google-translate activiteiten, maar gewoon je vraag stellen en een helder antwoord krijgen. Klinkt simpel, en dat is het ook!

De MisterFlyers staan klaar om je te helpen voor, tijdens en na uw reis. Er zijn verschillende manieren om ons te contacteren: 

Telefonisch, want het is altijd leuk om een aangename stem te horen. Neem van maandag tot vrijdag van 9.00 -19.00 uur en Zaterdag van 10.00 - 16.00 contact met ons op als je informatie of hulp nodig hebt  (het is helaas niet mogelijk om telefonisch te boeken, sorry).  

Als je dit betaalde nummer belt, wordt je doorverbonden met een medewerker. Indien je al geboekt hebt bij ons en je hebt vragen over je boeking, kun je ons contacteren op het nummer dat je terugvindt op de reisvoucher. Is dit niet het geval, dan kun je ons bereiken via + 32 900 70 119 (€ 0,50 incl. BTW/min.) 

Je kan ons ook altijd e-mailen, als dat je beter uitkomt (of als je toevallig poëet bent) door het contactformulier in te vullen!

En natuurlijk via onze sociale media  Facebook, Twitter of op ons blog http://www.blog-misterfly.com.

Bij MisterFly doen we er alles aan om onze klanten tevreden te stellen,  deze klanten gingen je voor.