Wat maakt onze formule uniek?

Ons verhaal zou als volgt kunnen beginnen: ‘Wij zijn een toonaangevend reisbureau in Europa en we bieden vluchten met honderden luchtvaartmaatschappijen aan tegen de beste prijs op de markt, hotels over de hele wereld... ‘ bla bla bla... nee nee!

Wij wilden ons eigen verhaal schrijven - wij zijn graag anders! Er is maar 1 MisterFly!

Transparante prijzen!

In tegenstelling tot andere online reisbureaus verkopen wij onze vluchten zonder verborgen kosten, extra kosten of denkbeeldige kortingen. Je kent het wel, kosten om een aanvraag in te dienen, om een boeking te plaatsen, kosten voor de creditcard, enz. Denk je een koopje te hebben gevonden, wordt er bij het betalen ineens €50 bovenop gerekend. Daar gaat je extra cocktail, uitstapje of shoppinggeld. Daar doet MisterFly dus niet aan mee!

Wij vinden het maar wat logisch dat we meteen de correcte prijs tonen (vooral als we deze toch al kennen), maar blijkbaar zijn we de enige die dat vinden. Dat is ook meteen de reden waarom je ons niet terugvindt op websites die prijzen vergelijken. De prijzen die zij tonen, komen vaak niet overeen met de prijs die je uiteindelijk betaalt. Je krijgt op die manier de indruk dat MisterFly duurder is dan de rest, terwijl dat dus helemaal niet zo is. We spenderen liever tijd en energie aan het ontwikkelen van nieuwe services en vinden het leuker om je gewoon te overtuigen om voor MisterFly te kiezen. Het is een ethische keuze die (als we eerlijk zijn) niet altijd even makkelijk is, maar we doen het toch!

Wij hebben de beste prijzen op de markt!

IEDEREEN zegt het! Dat klopt. Maar laat ons uitleggen hoe wij te werk gaan:

●      omdat wij een vertrouwensrelatie met onze belangrijkste partners hebben, zijn wij erin geslaagd om voordelige tarieven te onderhandelen die je nergens anders zal vinden. Wij zijn gek op onze partners en zij zijn gek op ons. En hopelijk ben jij ook snel gek op ons! ;)

●      door het ontwikkelen van API's, connectoren, apps, XML feeds, SSO, etc. Wat een hoop durewoordenkramerij! Het is niet iets waar je (waarschijnlijk) van droomt, maar het is wel wat er zich achter de schermen afspeelt. Wij kunnen unieke MisterFly voordelen bieden, doordat we de technische expertise in huis hebben om verschillende leveranciers te overtuigen om hun voorstellen van dezelfde luchtvaartmaatschappijen te verbeteren. Onze ‘huisgemaakte’ R2D2 geeft nieuwe luchtvaartmaatschappijen en hotelketens weer.

De best mogelijke klantenservice!

Wat is nou fijner dan met iemand te spreken in je eigen taal? Onze Nederlandstalige MisterFlyers zitten klaar om je te helpen voor, tijdens en na je boeking. Dus geen ingewikkelde Google Translate perikelen, maar gewoon je verhaal kunnen doen en direct het juiste antwoord krijgen. Appeltje eitje!

Wij geloven dat niet alleen de gegarandeerd lage prijzen je bij MisterFly doen terugkomen, maar ook zeker de service. Het feit dat je bij ons niet teveel betaalt, wil niet zeggen dat je daarvoor minder hoeft terug te verwachten. MisterFly staat voor jou (en misschien ook wel je vrienden) klaar!

Exclusieve services! Enkel en alleen bij ons!

Waarden:

Eenvoud, bescheidenheid, plezier en respect maken deel uit van ons DNA en demonstreren ons gevoel voor verantwoordelijkheid. Maar we houden er ook van om betrokken te zijn: we zetten ons in voor een wereld waarin kinderen geen kanker meer krijgen, door het goede doel Imagine for Margo te steunen, en voor een mooiere planeet met Miss Terre Fly, onze groep groene vrijwilligers.

Kort gezegd: we kunnen niet alles doen, maar we doen er wel alles aan om je het beste aan te bieden...Dat is hard werken, maar we doen het graag! :)

Dus, ben je al overtuigd?