Als de prijzen soms hetzelfde zijn, waarom zou je dan bij ons boeken?

Omdat wij dat zeggen ;)

Nee, serieus, MisterFly is een ECHT online reisbureau dat onderhandelt over zitplaatsen op vluchten en kamer in hotels. We zijn niet zomaar een website om prijzen op te vergelijken. We tonen geen denkbeeldige tarieven waarbij je er aan het eind pas achter komt dat er nog een heleboel extra kosten aan toegevoegd worden. Dat soort spelletjes spelen wij niet.

We hebben niet alleen een ruim gamma aanbiedingen, we onderhandelen voor jou over de beste tarieven bij de meeste luchtvaartmaatschappijen en we investeren een hoop in technologische ontwikkeling waarmee we je de beste prijzen kunnen garanderen voor duizenden verschillende combinaties van vluchten en zelfs voor vluchten waarbij je met meerdere luchtvaartmaatschappijen reist.

Nu gaat je ons natuurlijk vertellen dat je ‘dezelfde prijs ook ergens anders hebt gezien! ‘

Oké, geen paniek, dat KAN inderdaad gebeuren ;-)...  maar bij ons krijg je er vriendelijke en innovatieve services bovenop die je nergens anders zal vinden.

1 - Onze website is de beste en makkelijkste in gebruik (andere bedrijven zijn al begonnen met onze site te kopiëren – copy cats!)

2 - Nog een reden voor: we weten het, we vallen in herhaling, maar het is dan ook zo belangrijk: bij ons zijn er GEEN verborgen kosten en GEEN extra kosten aan het einde van de boeking. De prijs die je aan het begin ziet, is ook de prijs die je aan het einde zal betalen.

3 -  Een ECHTE klantenservice, staat voor je klaar om je te helpen voor, tijdens en na je reis. Alle MisterFlyers zijn zo lief dat enkele tevreden klanten al cadeautjes opgestuurd hebben: chocolade, bloemen en snoepjes... om maar wat te noemen!!!   

Alle MisterFlyers zijn zo lief dat enkele tevreden klanten al cadeautjes opgestuurd hebben: chocolade, bloemen en snoepjes... om maar wat te noemen!!!