Wie is MisterFly?

In enkele woorden:

‘Ik ben een online reisbureau met een EEEEEENORM aanbod van vluchten met normale en low-cost luchtvaartmaatschappijen. Mijn geheim? Het creëren van duizenden combinaties van vluchten die je nergens anders zal vinden! Waarom? Omdat wij beschikken over de meest geweldige onderhandelaars (zij doen de inspecteurs van CSI: Miami op een bende amateurs lijken) die voor de beste prijzen kunnen zorgen. Ik bied bovendien niet enkel vluchten, maar ook meer dan 400.000 hotels en andere accommodaties over de hele wereld aan. The whole package dus!

Daarom ben ik dan ook de exclusieve luchtvaartpartner voor de wereldbekende website vente-privée en dit voor de ‘reis’ sectie. Ik werd gelanceerd in 2015 en heb nu al 200.000 klanten naar 1001 bestemmingen in 168 landen vervoerd. Bovendien bied ik echt te gekke services aan waaronder het 4x betaalplan (uniek in Frankrijk voor de aankoop van vluchten) en heb ik al 4 trofeeën gewonnen. MisterFly: lage kosten, belangrijke prijzen.’

Voor de nieuwsgierigen onder ons: 

De oprichters Nicolas Brumelot en Carlos da Silva zijn bekend in de sector omdat ze eerder ook al de drijvende krachten achter 2 andere succesverhalen waren: Look Voyages van 1989 tot 1997 en Go Voyages, dat ze overnamen en samen gedurende 15 jaar leidden. Het bekende duo is nu terug met een eenvoudig, innovatief en betrouwbaar boekingssysteem, geassisteerd door 70 experts in de markt voor het luchtverkeer.

En waarom denkt MisterFly dat je nooit meer ergens anders zal boeken?  .... Omdat ons engagement ons anders maakt!   Eerst zien, dan geloven..

1.    - Onverslaanbare prijzen met honderden luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld. Ja, het zal wel

2.    - Volledige prijstransparantie vanaf de eerste pagina, geen extra kosten waardoor de uiteindelijke prijs een stuk hoger ligt. Oh, dat is COOL en anders dan op alle andere websites

3.    - Innovatieve services die exclusief zijn op de markt, zoals:

●      de Flexy Ticket optie waarmee je elke vlucht kan wijzigen of annuleren. Oké, da’s niet slecht  

●      onze ‘no explanation, no proof cancellation’ verzekering kan tot de dag voor vertrek gebruikt worden, en binnen de 72 uur kan je al terugbetaald worden. Geen doktersbriefjes of ingewikkelde smoezen meer met deze unieke verzekering. Hmm, erg interessant!

●      de optie om uw vlucht te betalen in 4 termijnen. Dat is gewoon fantastisch!

●      IZIWIFI: onbeperkte toegang tot internet in 111 landen. Echt, dit kleine apparaat is gewoon onmisbaar! Zodra je het één keer geprobeerd heeft, zal je nooit meer zonder kunnen/willen

En nu wat serieuzer: (omdat we nemen het grote geld en grote projecten op internationale en galactische schaal nemen)

MisterFly heeft net 20 miljoen euro van het bedrijf Montefiore Investment en de website vente-privee.com ingezameld om onze ontwikkeling te ondersteunen. Woehoe!! Maar wat heb ik daar aan?

Dit geld zal door MisterFly gebruikt worden om:

●      onze veelbelovende lancering nog te versnellen door onze technologische ontwikkeling te versterken

●      onze business in Europa uit te breiden.

●      strategische acquisities te maken om onze dienstverlening te verbeteren

Dit alles met het doel om het voor jou makkelijker en goedkoper te maken om met MisterFly te boeken.

MisterFly heeft ook sterke waarden zoals verantwoordelijkheid en betrouwbare relaties met alle partners en klanten. Succes en duurzaamheid kunnen enkel worden behaald als iedereen tevreden is. Dat is de DNA van dit jonge bedrijf. Het is ons doel om een nieuwe vorm van service te verlenen; de klant is onze nummer 1 prioriteit!