Welke verzekeringen biedt MisterFly aan?

Zorgeloos op reis? Wil je écht helemaal niks aan je hoofd hebben?

Kies dan voor 1 van de verzekeringsopties en ga met een gerust gevoel op vakantie. Twijfel je nog?  Misschien denk je:

‘Ik heb al een creditcard, daarmee ben ik al verzekerd’.

Standaardkaarten (behalve Visa Premier en Gold MasterCard) bieden niet voldoende bescherming en dekken meestal geen annulering, medische verzorging in het buitenland of verloren bagage. Bovendien bieden zij geen specifieke reisverzekering.

‘Ik ga uitrusten in de Bahama’s en ben van plan zo min mogelijk te doen, de kans dat ik risico loop op een ongeluk is minimaal.’

Risico’s zijn overal en wat in eigen land geen problemen oplevert, kan in het buitenland net iets anders lopen. En dan hebben we het nog niet over de stress en het gevoel van hulpeloosheid dat dat met zich mee brengt. Een mogelijke taalbarrière, andere omstandigheden en stress kunnen ervoor zorgen dat je het allemaal even niet meer weet. Een reisverzekering zorgt ervoor dat je in alle rust op reis kunnen vertrekken.

Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan krijg je met de optie voor medische zorg de juiste behandeling of zelfs repatriëring.

 ‘Verzekeringen klinken wel altijd goed, maar als er echt iets gebeurt, is het altijd lastig om een vergoeding te krijgen’.

Dankzij onze revolutionaire verzekeringspolis ben je ons geen uitleg of bewijs verschuldigd en betalen we je binnen de 72 uur terug! Makkelijker kan echt niet!

Onze verzekeringsopties bieden voor elk wat wils: van de relaxte backpacker tot reiziger die graag alle risico’s wil uitsluiten.

Wij bieden 3 verschillende verzekeringen aan: 


De onvoorwaardelijke reisverzekering (exclusief bij MisterFly!)

Polisnummer AXBE2017125 -   Bekijk de algemene voorwaarden

Ben je van gedachten veranderd? Zie je toch af van je vakantie, maar heb je geen documenten die je normaal moet overleggen bij een annuleringsverzekering? Geen probleem! Met de exclusieve MisterFly annuleringsverzekering is dat allemaal niet nodig. Lees hieronder wat dit precies inhoudt.
Deze verzekering omvat:

●      Annulering zonder uitleg of bewijs tot de dag voor vertrek en een terugbetaling binnen 72 werkuren.

Info: Bij het annuleren kun je kiezen uit 2 opties:

●      Als je kiest voor de optie zonder uitleg en zonder bewijs, dan wordt je verzoek meteen goedgekeurd en wordt je binnen de 72 uur terugbetaald (met een eigen risico van 30%).

●      Als je ervoor kiest om een reden voor de annulering en de bijhorende documenten op te geven, dan zal je verzoek gekeurd worden en wordt je terugbetaald met een eigen risico van 20% voor eender welke uitleg en 10% in het geval van een overlijden of ziekte.

LET OP: Als je kiest voor de 2e optie en je verzoek geweigerd wordt omdat de reden voor de annulering niet gedekt wordt of omdat de ondersteunende documenten niet geldig zijn, dan kan je gewoon weer overschakelen naar optie 1 waarbij je zeker bent van goedkeuring en dus van de terugbetaling. Hoe bedoel je, zorgeloos annuleren? MisterFly maakt het je graag zo gemakkelijk mogelijk!

ASSISTENTIE, REPATRIËRING, BAGAGE en VERTAGING - verzekering

 Polisnummer AXBE2017126 -   Bekijk de algemene voorwaarden

Deze verzekering omvat:

●      Medische kosten tot € 50.000

●      Hospitalisatie en repatriëring

●      Beschadigde, verloren of gestolen bagage tot € 1.000

●      Vertraagde vlucht tot € 100 per vertraagde vlucht van meer dan 4 uur                                                                                                                                                               

MULTI-RISK pakket: combineert beide bovenstaande polissen

Polisnummer AXBE2017124 -   Bekijk de algemene voorwaarden

Wil je echt 1000% zeker zijn dat jouw vakantie niet wordt verpest door verloren bagage, een doktersbezoek of een vertraagde vlucht? Kies dan voor deze optie, waarbij je alle voordelen van de eerder genoemde polissen combineert, perfect voor een vakantie waarbij je lekker uitrust en je nergens druk om hoeft te maken.

Dit pakket omvat:  

●      Annulering zonder uitleg of bewijs tot de dag voor vertrek en een terugbetaling binnen 72 werkuren

●      Medische kosten in het buitenland

●      Hospitalisatie en repatriëring

●      Beschadiging, verloren of gestolen bagage

●      Vertraagde vluchten

Completer dan dit wordt het niet!