Ik wil graag weten of ik een visum nodig heb

Om erachter te komen of je een visum nodig hebt voor je volgende bestemming, verwijzen we je naar de sectie Formaliteiten van onze Veel gestelde vragen. Hier vind je meteen alle nodige informatie! Appeltje-eitje!  

MisterFly heeft ervoor gekozen om samen te werken met de experts van CIBT Visas. Op die manier kunnen we je in slechts enkele muisklikken voorzien van een snelle en gepersonaliseerde hulp bij het aanvragen van een visum. Een snelle en stressvrije oplossing, zodat je je vakantievoorbereidingen stressloos begint!

Er zijn slechts 4 stappen nodig om je visum thuis te ontvangen!

●      Vul online een formulier in dat stap voor stap uitlegt hoe je je aanvraag moet indienen.

●      Stuur je paspoort naar onze partner, een expert in het verkrijgen van visums, samen met enkele andere documenten, afhankelijk van het land (meestal gaat het om recente pasfoto’s, een officieel aanvraagformulier voor een visum, de bevestiging van uw reis, enz.). 

●      Onze experts ontvangen hierna je aanvraag en onderzoeken deze grondig voordat ze het indienen bij de ambassade. Ze kunnen je aanvraag zeer snel verwerken, soms zelfs in slechts één dag (maar dat kost wat meer...  natuurlijk).

● Je visum wordt ontvangen door onze partner, CIBT. Zij zullen deze controleren en naar je opsturen.