Wat is de Flexy ticket optie?

De Flexy ticket-optie is een exclusieve MisterFly service, waarmee een vliegticket aanpasbaar en / of terugbetaalbaar is!

De Flexy ticket-optie kan alleen online worden gekocht en de kost hiervan is afhankelijk van de ticketprijs. Elke wijziging of annulering moet uitsluitend worden gericht aan MisterFly. (Eén wijziging mogelijk per Flexy optie - mogelijkheid om Flexy optie opnieuw te kiezen voor het nieuwe ticket).
- In geval van annulering: wij vergoeden 100% van het bedrag van het ticket (incl. btw).
- In geval van wijziging: als het nieuwe ticket meer kost, moet de klant het tariefverschil betalen en als het nieuwe ticket minder kost, zijn wij het die het verschil terugbetalen. (Met "aanpassing" bedoelen we: verandering van data of tijden, uchtvaartmaatschappij of de stad van vertrek of de stad van bestemming).
- De annulering of wijziging moet worden gemaakt vóór de vertrekdatum van de oorspronkelijk geboekte vlucht, en kan slechts één keer plaatsvinden.
- De Flexy-optie is rechtstreeks gekoppeld aan het originele ticket en kan niet worden overgedragen aan een ander ticket.
- De Flexy-optie kan niet worden gerestitueerd en kan slechts eenmaal per ticket worden gebruikt.
- In geval van wijziging kun je de Flexy optie uiteraard opnieuw voor het nieuwe ticket aanschaffen.